Spordiinfo.ee privaatsustingimused ja isikuandmete kaitse

Küpsised

Internetileht spordiinfo.ee kasutab küpsiseid (ingl. cookies)

Küpsis on väike tekstifail, mille veebileht salvestab teie arvutisse või mobiilseadmesse, kui te lehte külastate. See võimaldab veebilehel jätta meelde teie toimingud ja eelistused teatud ajavahemikuks. Nii ei pea te neid iga kord uuesti seadma ja sisestama kui lehele tagasi tulete.

Võite küpsised blokeerida ja/või kustutada vastavalt oma soovile ning enamkasutatavaid brausereid saate seadistada nii, et küpsiste paigaldamine on tõkestatud.

Lisateavet küpsistest, sh kuidas vaadata, millised küpsised on teie seadmes lubatud ning kuidas neid hallata ja kustutada, leiate veebisaidilt http://www.allaboutcookies.org/.

Lehekülg spordiinfo.ee kasutab järgnevaid küpsiseid:

Lehe kasutamisstatistika kogumiseks kasutame Google Analytics’it. Statistika annab meile olulist teavet lehe sisu arendamiseks ja kasutusmugavuse suurendamiseks. Google'i privaatsuseeskirjad leiate lehelt https://support.google.com/analytics/answer/6004245 . Google Analyticsi poolsest jälgimisest saate loobuda külastades veebilehte https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .

Treenerikoolitusinfo FB lehekülje Tark Treener lehele navigeerimise hõlbustamiseks Facebook Page Plugin’i. Facebook’i küpsiste reeglid leiate lehelt https://www.facebook.com/policies/cookies/

Isikuandmete töötlemine

Käesolevad Privaatsustingimused kohalduvad, kui kasutate veebikeskkonda spordiinfo.ee. Veebikeskkonna kasutamine loetakse Teie nõusolekuks käesolevate Privaatsustingimustega.

Töödeldavad isikuandmed

Ostes raamatuid meie lehelt edastate registreerimisel meile oma isikuandmed: nimi, aadress, e-posti aadress ja telefoninumber, tööandja või arvet tasuva isiku kontaktandmed.

Kasutame teie poolt sisestatud isikuandmeid ainult ostu kohaletoimetamiseks ja arve koostamiseks ja edastamiseks. Andmeid säilitatakse serveris pretensioonide esitamise tähtaja lõpuni (Võlaõigus seadus § 218 lõige 2) ehk kahe aasta vältel.

Andmete edastamine ja selle turvalisus

Edastame teie nime ja kontaktandmed kauba kättetoimetamiseks meie logistikapartnerile Itella Estonia OÜ-le (Itella Smartpost). Andmete edastamine ja turvalisus on tagatud meie ja Itella Smartposti lepingu lahutamatu lisaga, millega saate tutvuda https://drive.google.com/file/d/1jRQ47b9bpcT21Rjtosj-LFX7TgnQ5yS5/view

Andmete talletamine

Teie isikuandmed salvestatakse Eestis paiknevates serverites, millele on ligipääs Spordikoolituse ja –Teabe SA volitatud töötajatel ning serveriteenuse pakkujal.

Isikuandmete töötlemise eest vastutav isik ja kontaktid

Isikuandmete vastutavtöötleja on Spordikoolituse ja –Teabe SA (registrikood 90007023) Aadress: Sõjakooli 10, Tallinn 11316
Kõigis isikuandmeid puudutavates küsimustes saate pöörduda: andmekaitse spetsialist Priit Vene, e-post: andmekaitse@spordiinfo.ee; tel. 6003307

Teie õigused seoses isikuandmete töötlemisega

Teil on õigus saada teavet Teie isikuandmete töötlemise kohta isikuandmete kaitse seaduses ja teistes seadustes sätestatud määral. Teil on õigus nõuda seaduses ettenähtud juhtudel isikuandmete töötlemise lõpetamist ning isikuandmete parandamist, sulgemist, kustutamist ja ülekandmist. Kui Te leiate, et isikuandmete töötlemisel rikutakse Teie õigusi, on Teil õigus pöörduda Andmekaitse Inspektsiooni poole. Kontaktid leiate http://www.aki.ee/et

Spordikoolituse ja -Teabe Sihtasutus - Sõjakooli 10, 11316 Tallinn. Tel +372 603 1561
Reg. kood: 90007023 A/a nr.: EE702200221021609421
Autoriõigus © Spordikoolituse ja -Teabe Sihtasutus